Over Vanbreda Cornelis

In 2018 kozen wij ervoor om ons aan te sluiten bij Vanbreda Risk & Benefits. Dit brengt ons in een unieke marktpositie waarvan onze klanten elke dag de vruchten plukken. We combineren de voordelen van een regionale makelaar met de slagkracht en de expertise van de grootste verzekeringsmakelaar in België.

Niet alleen zorgt Vanbreda er trouwens voor dat wij beroep kunnen doen op hun onderhandelingskracht en kennis. Zij ontzorgen ons ook op vlak van finance, legal, marketing en HR. Hierdoor kunnen wij ons 100% focussen op wat écht belangrijk is: de bescherming van u en/of uw zaak.

Over Vanbreda Risk & Benefits

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste onafhankelijke Belgische verzekeringsmakelaar en risicoconsultant, en de toonaangevende verzekeringspartner in de Benelux.

Sinds 1937 formuleert Vanbreda antwoorden op de risicovragen van bedrijven, publieke en sociale instellingen en ondernemers. Meer dan 600 medewerkers adviseren vanuit 14 kantoren ruim 60.000 cliënten op vlak van verzekeringen, risicobeheer en employee benefits.

Via het Europese partnership EOS RISQ en het internationale partnership Lockton Global bieden we wereldwijd dezelfde kwalitatief hoogstaande dienstverlening aan.