Gezin & rechtsbijstand

Zorg voor je gezin, plan voor de toekomst

Het selecteren van de juiste gezinsverzekering is een van de meest cruciale beslissingen die je neemt. Het is niet alleen een vangnet, maar ook een investering in de veiligheid en zekerheid van degenen die je het meest koestert. Of je nu dekking nodig hebt voor medische kosten, een ongeluk of een andere onverwachte situatie, een solide gezinsverzekering biedt je gemoedsrust en helpt je financiële lasten te dragen in tijden van crisis.

FOLF11802

Op maat gemaakte polissen die passen bij de behoeften van jou en je gezin

Sterke focus op klantenservice

Decennia van expertise en persoonlijke benadering

Betrouwbare en snelle schadeafhandeling

Ontdek een wereld van comfort en zekerheid

Vanbreda Cornelis is meer dan een verzekeringsmakelaar, we zijn een partner die je ondersteunt in elke levensfase. We beschermen je tegen onvoorziene gebeurtenissen en helpen je groeien. Met onze gezinsverzekering kun je vertrouwen op de bescherming van je dierbaren, wat er ook gebeurt.

Of het nu gaat om een noodgeval, een ongeluk of een verandering in je levenssituatie, wij bieden je de hulp en de financiële dekking die je nodig hebt.

Onze ster­ke punten

Gezins­ver­ze­ke­rin­gen op maat van jou en je gezin

Elk gezin is uniek, daarom bepaal jij hoe je verzekering eruit ziet. Onze adviseur stelt een pakket samen dat is afgestemd op jouw gezinssamenstelling en budget.

Betrouw­ba­re en snel­le schadeafhandeling

In tijden van nood wil je geen gedoe met verzekeringsclaims. Onze experts staan voor je klaar om je claim soepel af te handelen en ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk herstelt na een ongeval of noodsituatie.

Samen bou­wen aan een bete­re toekomst

Wij bouwen duurzame relaties op met onze klanten. We bieden niet alleen bescherming op korte termijn, maar investeren in lange termijn relaties en het welzijn van jou en je gezin.

Dicht­bij huis

Je hoeft niet ver te zoeken voor een persoonlijk gesprek. Kom langs in ons lokale kantoor voor een praatje of als je vragen hebt. Ons toegewijde team staat voor je klaar.

Jaren­lan­ge ervaring

Wij hebben een grondige kennis van de behoeften en zorgen van onze klanten. Ons team is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de verzekeringssector en streeft ernaar om jou van de best mogelijke service te voorzien.

Wees voorbereid op wat het leven je brengt

Het leven kan verrassend en uitdagend zijn. Daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden op onvoorziene problemen. Of het nu gaat om verlies van inkomen, een plotselinge invaliditeit of een juridisch conflict, wij zijn er om je te ondersteunen en je de rust te bieden die je nodig hebt.

Met onze uitgebreide verzekeringsmogelijkheden ben je altijd veilig, zodat je met een gerust hart kunt genieten van al het mooie dat het leven te bieden heeft. Wij zijn er om jou te helpen bij de uitdagingen die je tegenkomt.

Onze oplossingen

Onze specialisten creëren oplossingen die specifiek zijn afgestemd op elke individu of familie. We stellen je verzekeringsportefeuille zorgvuldig samen, zodat je alleen betaalt voor de dekking die relevant is voor jou en je gezin. Zo ben je verzekerd van precies de juiste bescherming, niet te weinig en niet te veel.

Fami­li­a­le verzekering

Deze verzekering beschermt je tegen mogelijke aansprakelijkheid bij schade aan derden. Simpel gezegd, deze polis dekt de financiële gevolgen als jij, een familielid of zelfs een huisdier schade toebrengt aan een ander persoon of zijn eigendom.

Van kleine incidenten, zoals een gebroken raam tijdens een voetbalspel, tot grotere gebeurtenissen, zoals een ongeluk veroorzaakt door een losse dakpan - een familiale verzekering dekt dit.

Onge­val­len­ver­ze­ke­ring

Een solide ongevallenverzekering biedt je financiële ondersteuning bij ongevallen die letsel veroorzaken. Het dekt de kosten van medische zorg, ziekenhuisopname, revalidatiezorg en compenseert zelfs inkomensverlies.

Of je ongeluk nu thuis, op het werk of tijdens een vrijetijdsuitje gebeurt, je kunt erop vertrouwen dat je de hulp krijgt die je nodig hebt.

Ande­re polis­sen voor jou en je gezin

Of je nu financiële zekerheid voor je dierbaren wilt garanderen bij overlijden of invaliditeit, bescherming zoekt tegen onverwachte situaties tijdens een reis, of juridische hulp nodig hebt, onze verzekeringsoplossingen bieden de ondersteuning die je zoekt.

Voor een veilige buffer en directe hulp, 24 uur per dag, 7 dagen per week, wij staan voor je klaar. Wat het leven je ook brengt.

CTA Image

Bescherm van­daag wat echt belang­rijk is, voor een zor­ge­lo­ze toekomst

Begin jouw reis naar zekerheid en gemoedsrust. Geniet van het gemak van een op maat gemaakte familiale verzekering

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.