IT

Verzekeringsoplossingen voor IT-specialisten: Bescherm je bedrijf met Vanbreda Cornelis

Als IT-onderneming word je geconfronteerd met steeds ingewikkeldere problemen, van complexe software en hardware tot een groeiende verbondenheid tussen jouw bedrijf, klanten en externe ICT-adviseurs. Deze trends maken aansprakelijkheid een cruciaal aspect voor IT-bedrijven. Daarom ondersteunt Vanbreda Cornelis je bij het samenstellen van een 360° verzekeringspakket op maat, specifiek voor bedrijven in de technologie-, communicatie- en elektronicasector.

JLPSF07487

Volledige ondersteuning van begin tot eind

Juridische bijstand

Op maat gemaakte aansprakelijkheidsverzekering

Eén centraal aanspreekpunt

Snelle en effectieve schadeafhandeling

Houd je verzekeringen actueel met de nieuwste technologieën

Cloudcomputing, kunstmatige intelligentie, big data, GDPR, outsourcing en consolidaties - de technologie, wetgeving en de sector zelf veranderen snel. Dit betekent dat de verzekeringspakketten van IT-bedrijven vaak verouderd of ontoereikend zijn, wat bedrijven helaas pas ontdekken wanneer er een schadeclaim wordt ingediend.

Onze robuuste polissen bieden IT-bedrijven tal van voordelen, zoals:

  • Je hebt een strategie om risico's te identificeren, beheren en verminderen.
  • Je waarborgt de bedrijfscontinuïteit van je onderneming.
  • Je beschermt je organisatie tegen juridische claims.
  • Je geniet van commerciële voordelen bij het aangaan van nieuwe contracten.
  • Je kunt gemakkelijker de juiste IT-profielen aantrekken en behouden.
  • Je anticipeert op mogelijke externe claims bij overnames of consolidaties.
Het kan voor de ICT-sector soms moeilijk zijn om het verschil te zien tussen een aansprakelijkheidszaak of cyberschade. Vanbreda Cornelis kan je hier uitstekend bij ondersteunen.

Moderniseer je verzekeringspakket

Helaas kan er soms iets fout gaan, ook al wensen we je dat natuurlijk niet toe. Er kan bijvoorbeeld een fout in de code zitten, een software-update kan de workflow van je klant verstoren of hackers kunnen je systemen platleggen met een verwoestende cyberaanval. In dergelijke situaties kan je bedrijf aansprakelijk worden gesteld voor de financiële gevolgen. Ontdek hier welke verzekeringen je bij Vanbreda Cornelis kunt aanpassen; of neem contact met ons op voor meer informatie.

GIOF02695

Beroeps­aan­spra­ke­lijk­heid

Bescherm je organisatie tegen contractuele schade met een BA beroepsverzekering. Zo zorg je voor gemoedsrust voor jezelf en je medewerkers om het beste van zichzelf te geven.

BA Exploitatie/​Na Levering

Breid je aansprakelijkheidsverzekering uit met een burgerlijke aansprakelijkheid voor exploitatie en na levering. Op deze manier is je bedrijf verzekerd voor schade aan derden veroorzaakt tijdens onder andere de exploitatie van je bedrijf en/of door de levering van producten.

Cyber­ge­va­ren

Zelfs de meest geavanceerde beveiliging kan het risico op een externe cyberaanval of een cyberincident door menselijke fouten niet volledig elimineren. Een cyberverzekering voor bedrijven dekt financiële schade als gevolg van een cyberincident en biedt persoonlijke hulp.

Bestuurs­aan­spra­ke­lijk­heids­ver­ze­ke­ring

Diverse internationale gevallen hebben aangetoond dat bestuurders persoonlijk aansprakelijk kunnen worden gehouden als bijvoorbeeld een datalek of cybercriminaliteit direct het gevolg is van slecht beheer.

Phis­hing as a Service

Ontdek proactief waar je cyberbeveiliging kwetsbaar is en voorkom zo grote schade.

Employ­ee Benefits

Extralegale voordelen zijn essentieel in de strijd om talent. We ondersteunen en adviseren IT-specialisten bij het samenstellen van een passend en marktconform Employee Benefits-pakket. Hierbij houden we rekening met zowel verplichte verzekeringen zoals een arbeidsongevallenverzekering, als aantrekkelijke extra's zoals pensioenfondsen en bonusplannen die aansluiten bij je doelen.

Ver­ze­ke­ring bedrijfsvoertuig

Bedrijfsvoertuigen zijn zowel voor werkgevers als werknemers aantrekkelijke extralegale voordelen. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je wagenparkverzekering soepel verloopt. Naast de verplichte BA-verzekering voor schade aan derden bekijken we welke strategische omniumverzekering de beste oplossing biedt voor jouw organisatie.

All Risk-ver­ze­ke­ring

Vooral voor IT-bedrijven heeft het verlies van laptops, computers of andere elektronische apparatuur een negatieve financiële impact. Vul daarom je brandverzekering aan met een optionele All Risk-verzekering voor zowel losse als vaste elektronica.

CTA Image

Van­b­re­da Cor­ne­lis brengt je ver­ze­ke­rin­gen in lijn met je IT-organisatie.

Neem nu contact op!

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.