Mobiliteit

Zonder zorgen op pad: verzekeringen voor een veilige reis

Het gevoel van vrijheid dat de open weg biedt, of je nu dagelijks naar je werk rijdt, regelmatig roadtrips maakt of gewoon geniet van een ritje, is ongeëvenaard. Maar wanneer het onverwachte gebeurt, wil je de zekerheid hebben dat je verzekerd bent. Onze verzekeringsoplossingen zijn ontworpen om je te beschermen tegen onvoorziene situaties, variërend van een auto-ongeluk tot autopech en andere onaangename omstandigheden. Ontdek de veelzijdigheid van onze polissen die aansluiten bij jouw levensstijl. Reis met een gerust gevoel en geniet van elke kilometer.

AMWF00198

Uitgebreide bijstand en 24/7 ondersteuning

Flexibele dekkingen afgestemd op jouw levensstijl

Volledig verzekeringspakket voor mobiliteit

Betrouwbare en snelle afhandeling van schade

Vertrouwde expert in jouw omgeving

Het onderscheid van een kwaliteitsverzekering

Bij Vanbreda Cornelis doen we meer dan alleen standaard verzekeringen aanbieden. Wij zijn jouw partner in mobiliteit en veiligheid op de weg. Onze polissen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bestuurders, ongeacht het type voertuig dat ze gebruiken. We begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij je persoonlijke behoeften.

Onze troe­ven

Een per­soon­lij­ke benadering

We luisteren naar je behoeften, verwachtingen en zorgen en brengen deze in kaart. Onze dienstverlening draait om jou en wat jij belangrijk vindt.

Loka­le expertise

Profiteer van het gemak van je lokale verzekeringsmakelaar. Kom gerust langs met vragen of voor een persoonlijk gesprek. Bij de familie Vanbreda Cornelis ben je altijd welkom.

Een polis op maat

Ons toegewijde team staat voor je klaar om een op maat gemaakte polis te creëren. Van het type voertuig dat je bestuurt, tot de afstanden die je rijdt en de frequentie van je reizen; elk aspect nemen we mee om een gepersonaliseerde oplossing te bieden.

Betrouw­ba­re en snel­le afhan­de­ling van schade

Onze klanten vertrouwen op ons. Vanaf het moment dat je de schade meldt tot het moment dat de claim is afgehandeld, kan je rekenen op onze volledige ondersteuning en begeleiding.

Jaren­lan­ge expertise

We zijn al jarenlang een toonaangevende speler in de sector, dankzij onze uitgebreide kennis en vaardigheden. Elke dag opnieuw gebruiken we deze kennis en expertise om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Reis onbezorgd en vrij

Je hoeft je geen zorgen te maken over beperkingen of ontoereikende dekking met onze polissen. Je reist onbezorgd en vrij, waar en wanneer je maar wilt, zonder angst voor onverwachte problemen onderweg. Geniet van de vrijheid en ontdek nieuwe plaatsen, wij zorgen voor de rest.

Onze oplos­sin­gen

Ver­ze­ke­rin­gen voor elk voertuig

Of je nu een personenauto, motor, caravan of woonboot hebt, wij hebben de verzekering die bij jou past. Onze mobiliteitsverzekeringen zijn geschikt voor alle soorten voertuigen, ongeacht het type of model. Met onze uitgebreide polissen verzeker je als bestuurder niet alleen jezelf, maar ook je voertuig, schade aan derden, hulp bij pech en zelfs juridische bijstand indien nodig.

Een com­pleet ver­ze­ke­rings­pak­ket voor mobiliteit

Ontdek een volledig assortiment verzekeringsoplossingen die passen bij jouw rijgedrag. Van burgerlijke aansprakelijkheid en omnium tot bestuurders- en bijstandsverzekeringen, wij bieden uitgebreide dekking voor alle soorten bestuurders en voertuigen.

Kortom, reis onbezorgd en vrij met aangepaste polissen die een volledige dekking bieden.

CTA Image

Onbe­zorgd en vrij rei­zen begint hier

Bescherm je vrijheid op de weg en ervaar het verschil dat een kwaliteitsverzekering maakt.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.