Retail

Volledige ondersteuning voor jouw winkel

Als ondernemer kom je verschillende specifieke uitdagingen en gevaren tegen. Je winkel kan te maken krijgen met schade door brand of water, wat een aanzienlijke financiële impact kan hebben. Bovendien is er het risico dat klanten zich bezeren en dat je je winkel tijdelijk moet sluiten. Naast de fysieke, materiële en financiële schade, is je winkel ook vatbaar voor cybercriminaliteit. Bescherm je winkel tegen diverse risico's met op maat gemaakte polissen, ook als je een franchisenemer bent.

JLPSF11920

Ruime ervaring in de detailhandel

Collectieve polissen: topkwaliteit tegen scherpe prijzen

Verzekeringspakket afgestemd op jouw winkel, ook voor franchise

Uitstekende klantenservice

JLPSF08296

Gemoeds­rust tegen de scherp­ste prijzen

Als ondernemer ken je je klanten als geen ander en weet je hoe je ze de beste service biedt. Maar weet je ook hoe je je winkel het best beschermt tegen mogelijke schade? Zorg voor maximale verzekeringsdekking en profiteer van de beste premies door het juiste advies en de juiste begeleiding.

Bij Vanbreda Cornelis zijn we al jaren gespecialiseerd in verzekeringsoplossingen voor de detailhandel en de franchisebranche.

Onze sterke punten

Diepgaande kennis van de detailhandel

Dankzij onze uitgebreide klantenkring en onze jarenlange ervaring in de detailhandel, zijn we bekend met alle mogelijke risico's en problemen. We maken deze inzichtelijk voor elk bedrijf.

Voordelige polissen

Dankzij de sterke marktpositie van Vanbreda Cornelis, kunnen we collectieve polissen van zeer hoge kwaliteit voor lage prijzen aanbieden. Daarnaast kunnen we voor elk bedrijf op maat gemaakte clausules opstellen om de dekking te verbeteren.

Snelle hulp bij schade

Klanten zijn bij ons altijd de prioriteit en we zetten ons in om hen snel en effectief advies en begeleiding te geven. Onze klantvriendelijkheid is ongeëvenaard.

Dankzij onze uitgebreide klantenkring en onze Vanbreda-groep, geniet je enerzijds van lage prijzen door collectieve polissen en anderzijds van maatwerk waar nodig.

Diverse risico's, unieke oplossingen

Je bedrijf is voortdurend in beweging en dat heeft gevolgen voor je verzekeringsbehoeften. Je persoonlijke accountmanager van Vanbreda Cornelis helpt je bij het kiezen van de juiste verzekeringsoplossingen. Samen met jou kijken jullie regelmatig je verzekeringsdossier na om het, indien nodig, aan te passen.

Onze oplos­sin­gen

Brand­ver­ze­ke­ring

Zorg voor de bescherming van je gebouw en je producten. Als detailhandelaar ben je grotendeels afhankelijk van je pand en je goederen. Bescherm ze tegen schade door brand, explosie, natuurrampen of andere soorten schade met een brandverzekering. Schade kan vaak leiden tot hoge financiële kosten, maar met de juiste verzekering beperk je deze verliezen.

Lees meer

Ver­ze­ke­ring bedrijfsschade

Een ongelukkige gebeurtenis kan de activiteiten van je bedrijf voor een bepaalde tijd onderbreken, wat snel kan leiden tot aanzienlijk financieel verlies. Een goede compensatie voor deze bedrijfsschade met een voldoende lange uitbetalingstermijn biedt een oplossing.

Lees meer

Aan­spra­ke­lijk­heids­ver­ze­ke­ring

Bezoekers van je bedrijf kunnen zich verwonden door een onverwachte gebeurtenis. Maar ook jouw medewerkers kunnen per ongeluk schade veroorzaken aan derden tijdens hun werk. Verzeker jezelf en je bedrijf tegen aansprakelijkheidsrisico's met een polis die is afgestemd op je organisatie.

Lees meer

Frau­de­ver­ze­ke­ring & Cyberverzekering

Bescherm je bedrijf tegen fraude en cybercriminaliteit. Je bedrijf kan ook verlies lijden door andere situaties zoals diefstal, fraude en cybercriminaliteit.

Een fraudeverzekering beschermt je bedrijf tegen financiële schade als gevolg van fraude door derden of je eigen personeel. Denk bijvoorbeeld aan diefstal, verduistering, valsheid in geschrifte en andere handelingen die je bedrijf opzettelijk schade toebrengen.

Cyberveiligheid is een belangrijk aandachtspunt voor elk bedrijf. Een cyberverzekering dekt je bij een datalek, cyberaanval, GDPR-overtreding of ander type cybercriminaliteit. Ook kun je rekenen op directe hulp bij phishing of hacking.

Lees meer

Ver­ze­ke­rin­gen op maat

Elk bedrijf heeft tenslotte nog zijn specifieke uitdagingen. Onze experts van Vanbreda Cornelis nemen samen met jou je bedrijf onder de loep om een verzekeringspakket samen te stellen dat perfect aansluit op de risico's van je organisatie. Zo profiteer je naast voordelige premies ook van exclusieve uitbreidingen op je polissen.

CTA Image

Graag bespre­ken we jouw winkelportefeuille!

Onze experts staan klaar om een op maat gemaakt verzekeringspakket voor jou en je bedrijf te ontwikkelen, afgestemd op je onderneming of franchise.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.