Cybe & fraude

Blijf hackers een stap voor

Het is essentieel dat elke onderneming, van kleine bedrijven tot multinationals, zichzelf beschermt. Een cyber- en fraudeverzekering biedt ondersteuning bij de meest gangbare economische delicten, zowel online als offline. Vanbreda Cornelis staat voor je klaar wanneer jouw onderneming te maken krijgt met veel voorkomende problemen zoals hacking, phishing en diefstal.

MASF11085 2

Ervaring van meer dan tien jaar

Uitgebreid internationaal netwerk van gespecialiseerde verzekeraars

Deskundigen op het gebied van cyber en fraude

Voordelige premie

Phishingservice in 3 delen

Workshops over cyberpreventie

Bescherm je (digitale) activa

Elke onderneming moet zich wapenen tegen cybercriminaliteit. De afgelopen jaren is bijna de helft van de Belgische bedrijven het slachtoffer geworden van een cyberaanval. De financiële gevolgen van zo’n aanval kunnen enorm zijn. De afgelopen jaren hebben we in België incidenten gezien met zeer hoge schadebedragen.

Fraude vindt ook plaats buiten de computer. Naast cybercriminaliteit melden Belgische bedrijven nog meer criminele activiteiten, zoals oneerlijkheid, vervalsing, diefstal, verduistering en bedrog. Veel hiervan wordt pas ontdekt tijdens bedrijfsaudits.

Investeer in je bedrijf met een combinatie van een cyber- en fraudeverzekering.

Cyberverzekering

Een cyberverzekering beschermt het bedrijf tegen verschillende soorten cyberincidenten, zoals phishing, afpersing, datalekken, virussen, GDPR-boetes en dure bijstand. Je bent verzekerd voor de schade die je lijdt. Een cyberverzekering omvat drie cruciale onderdelen.

Onze oplos­sin­gen

247 onder­steu­ning via een hotline

Inclusief crisis-, IT-, juridische en PR-ondersteuning.

Een waar­borg voor eigen schade

Voor de terugbetaling van kosten van experts, dataherstel, menselijke fouten, cyberafpersing en -diefstal, telefoonhacking, administratieve kosten en boetes.

Een waar­borg voor scha­de aan derden

Voor verdediging, verspreiding van virussen, verspreiding van beschadigde gegevens en programma’s, blokkering, vernietiging, wijziging, verstoring en multimedia-aansprakelijkheid.

Fraudeverzekering

Een fraudeverzekering kan een waardevolle aanvulling zijn op de cyberverzekering, propertypolis en bestaande preventieplannen binnen jouw bedrijf. Met een fraudeverzekering van Vanbreda Cornelis minimaliseer je de financiële schade, zelfs als het geen cyberincident betreft. Bescherm jouw onderneming tegen:

  • Identiteitsdiefstal
  • Documentvervalsing
  • Onderzoekskosten
  • Kosten voor gegevensherstel
  • Verduistering
  • Misleiding
  • Corruptie
  • CEO-fraude
  • Diefstal

Phishing as a service

Breid je cybersecurity uit met phishingservice in drie stappen.

We maken je alert

We transformeren jouw medewerkers tot een 'menselijke firewall'. Ze krijgen training om phishing te identificeren en te vermijden.

We trainen je

We bieden professionele trainingsprogramma's. Jouw werknemers leren hoe ze in de praktijk moeten handelen. We leren hen onder andere frauduleuze e-mails te onderscheppen, tonen de gevolgen van dataverlies en verduidelijken de privacywetgeving.

We rapporteren

We geven je inzicht in mogelijke digitale gevaren en ondersteunen je met de cyber- en fraudeverzekering.

Investeer in je bedrijf met een verzekering

Door een cyber- en fraudeverzekering af te sluiten, investeer je in jouw onderneming en creëer je een veilige omgeving voor de lange termijn. Bij Vanbreda Cornelis richten we ons op het beschermen van jouw kernactiviteiten en financiële balansen. Onze specialisten werken nauw samen met gespecialiseerde verzekeraars wereldwijd.

Bij ons ontmoet je ervaren cyber- en fraude-experts met achtergronden in de juridische, verzekerings- en IT-sector. Ze ondersteunen je op de juiste manier en stellen jouw risicoprofiel op.

CTA Image

Neem actie tegen cyber en fraude!

Vanbreda Cornelis heeft jarenlange ervaring op het gebied van cyberverzekeringen. We werken dagelijks aan diverse cyber- en fraudezaken. Daarom garanderen we je de beste kwaliteit tegen een gunstige premie.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.