Voertuig & vloot

De vlootverzekering die jouw onderneming naadloos ondersteunt

Je streeft ernaar dat je onderneming soepel draait, en je voertuigenpark is daar geen uitzondering op. Of je nu bedrijfsauto's gebruikt of vrachtwagens door heel Europa laat rijden: je zorgt het beste voor jezelf met een grondig en uitgebreid risicobeheerplan voor je voertuigen. De vlootverzekering van Vanbreda Cornelis helpt je zonder zorgen van A naar B.

AMWF00198

Unieke Vanbreda Cornelis-vlootverzekering & -polisopstelling

Efficiënte administratie dankzij volmachten

Heldere schaderapportages

Digitale tools voor schadeaangifte en -opvolging

Advies dat afgestemd is op jouw onderneming

Implementatie van digitale processen voor verhoogde productiviteit

Bescherm je mobiele bezittingen

We zijn tegenwoordig meer dan ooit in beweging. Auto, trein en bus zijn al lang niet meer de enige vervoersmiddelen die ons naar onze bestemming brengen. We verplaatsen ons nu ook op e-bikes en handige deelsteps. Mobiliteit evolueert in een razend tempo. Je hebt daarom een verzekering nodig die meebeweegt.

De verzekeringsoplossingen voor alle soorten mobiliteit zijn er voor jou en je team in het verkeer. Ze beschermen fietsers, maar ook gebruikers van een step, personenwagen, bestelwagen en vrachtwagen.

Vanbreda Cornelis stuurt jou en je team veilig de weg op met een volledige benadering van je mobiliteitsrisico's. Dankzij volmachten bij verschillende verzekeraars stellen we je vlootverzekering zelf op - zodat je meteen alle verzekeringsbewijzen in handen hebt!

Daarnaast brengen we samen met je verzekeraar je huidige preventiebeleid in kaart en passen het aan indien nodig. We bieden verschillende oplossingen tegen de scherpst mogelijke tarieven en houden alle actieplannen actueel. Zo zorgen we voor een up-to-date en dynamisch vlootbeleid voor jouw onderneming!

Ver­ze­ke­rin­gen voor uit­een­lo­pen­de risico’s

Bur­ger­lij­ke aan­spra­ke­lijk­heid (BA-dek­king)

Deze verzekering is wettelijk verplicht voor auto's, bestelwagens, vrachtwagens en andere voertuigen. Ze dekt de schade aan derden als de bestuurder (of passagier) aansprakelijk is voor een ongeval. Informeer ook bij ons naar andere aansprakelijkheidsverzekeringen om je voertuig en je vloot optimaal te verzekeren.

Omni­um­ver­ze­ke­rin­gen

Met een omniumverzekering ben je verzekerd voor schade aan je eigen voertuig door een ongeval. Kies voor een totaaloplossing door een cascoverzekering te combineren met een omnium voor werkmateriaal. Zo zijn je voertuig en werkmateriaal maximaal beschermd. Voor een grote vloot hebben we alternatieve oplossingen voor je.

Rechts­bij­stand

Rechtsbijstand is essentieel voor je onderneming. Bij juridische conflicten kan je bedrijf zich volledig verdedigen zonder financiële risico's. Vul de basiswaarborgen eventueel aan met een uitgebreide dekking voor verschillende rechtstakken.

CMR-ver­ze­ke­ring

Wat als je een deel van je lading verliest, het beschadigd raakt of het te laat aankomt? Met een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering, ook wel CMR-verzekering genoemd, bescherm je je onderneming tegen financiële schade in dergelijke situaties

Ver­ze­ke­rings­op­los­sin­gen voor nieu­we vervoermiddelen

We zoeken naar verschillende verzekeringsoplossingen voor je rijdend kapitaal, ook voor nieuwe vervoermiddelen. Kies bijvoorbeeld voor een fietsverzekering en een verzekering voor autodelen en carpooling

CTA Image

Vei­lig van A naar B? Kies voor Van­b­re­da Cornelis!

Bij Vanbreda Cornelis zorgen we ervoor dat je op een veilige en gemakkelijke manier de weg op kunt. We vereenvoudigen de administratie en ontwikkelen een vlootpolis op maat die door ons efficiënt wordt beheerd. Onze deskundige adviseurs staan je bij met gericht advies en maken duidelijke schaderapporten op.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.