Woning

Bescherm je thuis en je familie

Je verblijft in een woning of appartement, maar dat is meer dan alleen een bouwwerk. Het is je familie, je thuisbasis, en een plaats vol met prachtige herinneringen. Het is van cruciaal belang om deze kostbare eigendom te beveiligen met de juiste verzekeringen. Zo ben je niet alleen verstandig bezig, maar ook gerustgesteld. Een degelijke verzekering zorgt voor jou en je familie. Het biedt je zekerheid als er iets onverwachts gebeurt, zoals een brand, stormschade, inbraak of andere problemen.

SBOF03240

Persoonlijke dienstverlening in je lokale kantoor

Oplossingen die afgestemd zijn op je specifieke behoeften

Snelle claimafhandeling en directe ondersteuning

Op maat gemaakte woonverzekeringen: jouw huis, jouw keuze

Bij Vanbreda Cornelis waarderen we het belang van individualiteit en begrijpen we dat elke woning net zo uniek is als de bewoner. Daarom hebben we geen standaardbeleid. We passen elk beleid aan op je specifieke behoeften en situatie. Zo krijgen de zaken die voor jou belangrijk zijn, de juiste dekking.

Wij streven naar een kwalitatieve dienstverlening en persoonlijk contact. We kennen onze klanten en hun behoeften. Jij bent onze prioriteit. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde klant.

Onze troe­ven

Jaren­lan­ge ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring in de verzekeringsbranche, weten we precies hoe we jouw huis kunnen beschermen.

Maat­werk

Onze verzekeringsspecialisten bepalen samen met jou de juiste dekking op basis van je behoeften en budget.

Dicht bij jou

Geniet van de nabijheid van je lokale verzekeringskantoor. Kom gerust langs voor een gesprek of als je vragen hebt. Onze deur staat altijd voor je open.

Uit­ge­breid verzekeringsnetwerk

Reken op de kracht en expertise van de grootste onafhankelijke Belgische makelaar en risicoconsultant Vanbreda Risk & Benefits.

Snel­le en betrouw­ba­re afhan­de­ling van claims

Als er schade is, staan we 24/7 voor je klaar om je snel en efficiënt te helpen.

Zorgeloos wonen: de perfecte verzekeringsoplossingen

Ontdek welke verzekeringen je een veilige en zorgeloze woonervaring kunnen bieden. Van bescherming tegen onvoorziene omstandigheden tot op maat gemaakte oplossingen voor diverse woonsituaties, samen vinden we de sleutel tot zorgeloos wonen.

Onze oplos­sin­gen

Brand­ver­ze­ke­ring

Met een brandverzekering ben je gedekt tegen allerlei risico's zoals brand, waterschade, stormschade en zelfs glasbreuk. De polis is van toepassing op een breed scala aan woonruimtes en dekt niet alleen je woning, maar ook je persoonlijke bezittingen, waardevolle spullen, en indien gewenst, zelfs je tuin. Onze brandverzekering is een allesomvattende oplossing die zich aanpast aan je levensstijl, je dierbare eigendommen beschermt en je gemoedsrust biedt.

Dief­stal­ver­ze­ke­ring

Een inbraak in je woning is een beangstigende ervaring. Het is een inbreuk op je privéleven en leidt meestal tot verlies van kostbare spullen. Met een diefstalverzekering bescherm je jezelf tegen de financiële gevolgen van diefstal. De polis vergoedt gestolen goederen en vergoedt schade aan je woning als gevolg van een inbraak en andere verliezen.

Voorkom stress en ongemak bij diefstal. Reken op onze directe ondersteuning en een snelle afhandeling van je schadegeval.

Ver­ze­ke­rin­gen voor ver­huur­ders & huurders

Ver­huur je eigen­dom met een gerust hart

Als verhuurder word je geconfronteerd met verschillende uitdagingen, variërend van wanbetaling, tot onverwachte schade of vroegtijdige beëindiging van huurcontracten. Wanneer een huurder de huur niet meer betaalt en minnelijke regelingen niet werken, kan een gerechtelijke procedure aanzienlijke kosten met zich meebrengen.

Bescherm jezelf met een verhuurderspolis en bespreek je belangen met onze expert. Met een polis op maat van jouw behoeften als verhuurder ben je optimaal verzekerd in diverse situaties.

Geniet zor­ge­loos van je gehuur­de woning

Als huurder heb je behoefte aan een verzekering die is afgestemd op jouw unieke behoeften en die je gemoedsrust biedt. Als huurder kom je soms in complexe situaties terecht waarbij je niet altijd op de hoogte bent van je rechten of plichten. Wat doe je als je te maken krijgt met onverwachte kosten of inkomensverlies?

Een huurderspolis gaat verder dan de dekking voor brand- of diefstalverzekeringen. Vertrouw op onze flexibele en op maat gemaakte polissen die afgestemd zijn op jouw specifieke behoeften als huurder.

Op zoek naar advies op maat van jouw situatie?

Of je nu in een appartement woont, een rijtjeshuis of een vrijstaande woning, er zijn verzekeringsoplossingen op maat die passen bij je unieke woonsituatie. Van woning- en inboedelverzekeringen die je beschermen tegen onverwachte schade aan je huis en inboedel, tot aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekeringen die je bijstaan tegen juridische problemen.

Elk van deze polissen bieden een bepaalde mate van bescherming die je gemoedsrust biedt. Laat de zorgen en stress achter je en vraag advies voor jouw specifieke situatie.

CTA Image

Ver­ze­ker je thuis, ver­ze­ker je rust

Word lid van de Vanbreda Cornelis familie, en bescherm vandaag nog wat voor jou het meest waardevol is.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.