Property

Risicobeheer en op maat gemaakte oplossingen voor lokale KMO's en internationale ondernemingen

Zorg ervoor dat je bedrijf operationeel blijft in situaties zoals brand, overstromingen, machinebreuk, elektronische problemen of andere risico's die aanzienlijke materiële en financiële gevolgen kunnen hebben. De specialisten van Vanbreda Cornelis analyseren het risicobeheer van je bedrijf en bieden op maat gemaakte oplossingen, zelfs voor locaties in het buitenland.

KNSF07778

Diepgaande audits van alle bedrijfslocaties

Technische preventierapporten opgesteld door onze eigen experts

Op maat gemaakte polissen, ook voor internationale ondernemingen

Meer dan tien jaar ervaring in property

Uitgebreid internationaal netwerk van verzekeringspartners

Identificeer de risico's voor je onderneming

Het in kaart brengen van de risico's voor jou als ondernemer en voor je bedrijf is een ingewikkelde taak. Onze specialisten werken graag samen met jou en je bedrijf om een Business Continuity Plan op te stellen. In dit voorbereidende handboek beschrijven we welke risico's je bedrijf loopt en hoe een snelle, efficiënte en gerichte herstart kan plaatsvinden bij grote schade.

Onze uitgebreide kennis stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die afgestemd zijn op de behoeften van je bedrijf.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou en je bedrijf? Onze specialisten staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan.

Ver­ze­ke­rin­gen voor de bedrijfscontinuïteit

Klas­sie­ke brandverzekering

Een brand kan onverwacht ontstaan, door een menselijke fout of door een technisch mankement. Met een traditionele brandverzekering van Vanbreda Cornelis zorg je ervoor dat jouw bedrijf geen brandschade oploopt.

Wat is een traditionele brandverzekering?

Een traditionele brandverzekering dekt alleen de risico's die expliciet zijn vermeld. De verzekerde moet aantonen dat het om een gedekte schade gaat.

De verzekering kan ook andere risico's dekken, zoals waterschade, elektrische schade en andere soorten schade.

Ver­ze­ke­ring Alle Risico’s

Een all-riskformule wordt steeds meer gekozen door bedrijven. Met een Verzekering Alle Risico's van Vanbreda Cornelis bescherm je jouw bedrijf tegen elke vorm van schade of verlies.

Wat is een verzekering Alle risico's?

Alles is verzekerd, behalve wat duidelijk uitgesloten is, zoals bijvoorbeeld oorlogs- of nucleaire risico's. Een groot voordeel van deze formule is de omgekeerde bewijslast. Elke schade is gedekt, tenzij de verzekeraar aantoont dat het een uitsluiting is.

Ver­ze­ke­ring bedrijfsschade

Een verzekering bedrijfsschade is een perfecte aanvulling op de brandverzekering. Het vergoedt de financiële verliezen die jouw bedrijf lijdt door risico's die verzekerd zijn in de brandpolis. Een brandverzekering dekt de materiële schade, een verzekering bedrijfsschade dekt de financiële vervolgschade.

Compenseer winstverlies

Brand, waterschade of een andere soort schade kan de productie verstoren of zelfs tijdelijk stilleggen. Hierdoor daalt de omzet, maar de vaste kosten blijven gelijk. Dit beïnvloedt de winstmarge en kan de situatie van jouw bedrijf verslechteren.

De verzekering voor bedrijfsverlies compenseert dit winstverlies. De polis garandeert gedurende een vooraf vastgestelde periode de verliezen van jouw bedrijfsresultaat.

Behoud het financiële niveau van jouw bedrijf.

Met een polis voor bedrijfsverlies van Vanbreda Cornelis heb je een financiële buffer die het winstverlies opvangt, zodat het financiële niveau van jouw bedrijf gelijk blijft alsof de schade niet heeft plaatsgevonden.

Een Corporate Loss Prevention Manual (CLPM) voor brandpreventie voor ondernemingen

Wil je een brandpreventiebeleid dat specifiek is afgestemd op jouw bedrijf? Bij Vanbreda Cornelis werken onze specialisten samen met jou aan een Corporate Loss Prevention Manual. Dit is een gepersonaliseerde handleiding waarin we alle acties en aandachtspunten beschrijven. We houden hierbij rekening met:

  • Algemene preventiestrategie
  • Beveiligingsmaatregelen: rookmelders, sprinklers, enz.
  • Menselijke factoren: training, orde en netheid, enz.

Hoe wordt een CLPM gecreëerd?

Om een CLPM op maat van jouw bedrijf te creëren, voeren we een diepgaande audit uit op elke bedrijfslocatie. Dit document omvat alle eisen voor brandpreventie en dient als richtlijn voor al jouw vestigingen. De eisen worden altijd in overleg met het bedrijf vastgesteld.

Wie profiteert van een CLPM?

Een CLPM is nuttig voor grote ondernemingen met vestigingen in binnen- en buitenland. Het stelt de minimale norm voor al jouw bedrijfslocaties, zodat het brandpreventiebeleid op alle locaties gelijk is. Dit levert 3 voordelen op voor jouw onderneming:

  • Verzekert bedrijfscontinuïteit
  • Bepaalt gerichte investeringsnoden
  • Houdt verzekeringspremies onder controle

Ver­ze­ke­ring Alle risico’s elektronica

Jouw bedrijf kan niet zonder elektronische apparaten en systemen. Een Verzekering Alle Risico's Elektronica (ARE) is een uitstekende aanvulling op jouw brandverzekering. De polis vergoedt alle schade aan elektronisch kantoormateriaal, tenzij dit expliciet is uitgesloten.

Machi­ne­breuk­ver­ze­ke­ring

Machines zijn ook een essentieel onderdeel van een onderneming. Als deze defect raken, heeft dit onmiddellijk impact op jouw bedrijf. Wist je dat menselijke fouten de voornaamste oorzaak zijn van kapotte machines? En deze schade wordt meestal niet gedekt door de fabrieksgarantie. De oplossing: een machinebreukverzekering. De polis dekt alle vermelde voorwerpen tegen onverwachte schade.

Verzeker ook de financiële vervolgschade van machinebreuk

Daarnaast kan je ook de financiële vervolgschade verzekeren met een polis voor machinebreuk. Dit is raadzaam als een bepaalde machine een knelpunt is.

CTA Image

Van­b­re­da Aus­loos is er voor jou.

Neem nu contact op!

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.