Pensioen

Pensioenopbouw: de sleutel tot een zorgeloze toekomst

Zorg voor financiële stabiliteit na je pensioen met een doordacht pensioenspaarplan. Je pensioen lijkt misschien nog ver weg en iets waar je je nu nog geen zorgen over hoeft te maken. Maar dat is niet het geval. Hoe eerder je begint, hoe meer tijd je geld heeft om te groeien en hoe groter het eindbedrag zal zijn. Door te kiezen voor pensioensparen, geef je jezelf de kans om de levensstijl die je prefereert, ook na je pensioen te behouden.

GUSF07035

Persoonlijke aanpak en flexibele, op maat gemaakte oplossingen

Verschillende soorten pensioensparen met tal van voordelen

Jarenlange expertise in pensioenplannen

Bekende naam in de sector met een zeer hoge klanttevredenheid

Ontdek de buitengewone inzet van ons team

Bij Vanbreda Cornelis streven we ernaar om een diepgaande samenwerking met je op te bouwen. Of je nu aan het begin van je carrière staat of dichter bij je pensioen komt, wij begrijpen je specifieke behoeften. Onze expertise in combinatie met onze persoonlijke aanpak maken van ons de ideale partner voor je pensioenverzekering.

Onze troe­ven

Per­soon­lij­ke aanpak

We luisteren graag naar je verhaal en leveren een oplossing op maat. Je kan rekenen op een partnerschap waarin je persoonlijke doelen en dromen de hoogste prioriteit hebben.

Maat­werk

Onze expert zorgt ervoor dat je pensioenspaarplan niet alleen aansluit bij je financiële doelstellingen, maar ook een weerspiegeling is van je unieke levensstijl en toekomstvisie.

Uit­ge­brei­de expertise

Profiteer van onze jarenlange ervaring in pensioenplanning. Onze expertise stelt ons in staat om in te spelen op je huidige situatie en ook om rekening te houden met uitdagingen in de toekomst.

Dicht­bij huis

Met een kantoor dichtbij huis heb je altijd een vertrouwd gezicht in de buurt. Of het nu gaat om een informele babbel, om nieuwe doelstellingen te bespreken of om vragen te beantwoorden, onze deur staat altijd voor je open.

Innovatieve pensioenspaarproducten op maat

Pensioensparen is meer dan een verplichting, het is een strategische keuze voor financiële onafhankelijkheid en gemoedsrust op latere leeftijd. Wij ondersteunen je met onze innovatieve pensioenspaarproducten. Onze oplossingen zijn zorgvuldig ontwikkeld om stabiele en veilige opbrengsten te garanderen.

We begrijpen dat iedereen uniek is, daarom zijn onze oplossingen flexibel. Samen bespreken we jouw opties, analyseren we je situatie en toekomstplannen. Op basis hiervan stelt je persoonlijke adviseur een pensioenspaarplan op maat samen, volledig afgestemd op jouw behoeften.

Onze oplos­sin­gen

Pen­si­oen­spa­ren

Met een pensioenspaarverzekering zorg je ervoor dat je na je pensioen dezelfde levenskwaliteit behoudt. Zo kan je volop genieten van de leuke momenten, zonder je zorgen te maken over geldzaken. Het is jouw sleutel naar een comfortabele en zorgeloze oude dag.

Daarnaast geniet je met je pensioenverzekering van tal van voordelen. Denk aan fiscale aftrekbaarheid, een gegarandeerd rendement en een speciaal beschermingsfonds. Raadpleeg onze expert en ontdek de voordelen voor jou.

Lan­ge­ter­mijnspa­ren

Kijk vooruit en verzeker je financiële toekomst, met als leuk extraatje een aanzienlijk belastingvoordeel. Met langetermijnsparen creëer je een stevig financieel vangnet en optimaliseer je tegelijkertijd je belastingbijdrage waardoor je weer efficiënter kan sparen.

Geniet van de zekerheid van stabiele rendementen en spaar slim.

Groeps­ver­ze­ke­ring

Heeft je werkgever een groepsverzekering voor je afgesloten? Dan kan deze verzekering een ruim aanbod aan waarborgen bevatten, waaronder pensioen, overlijden, arbeidsongeschiktheid en hospitalisatie. Dit aanvullend pensioenplan zit vol met voordelen voor je toekomst. Zo wordt het aanvullend pensioen gunstiger belast bij uitkering en mag je het kapitaal ook gebruiken voor de aankoop of renovatie van vastgoed.

Ontdek de voordelen van een groepsverzekering en bespreek dit met onze adviseur.

CTA Image

Inves­teer in je toe­komst, start met pensioensparen

Ontdek hoe Vanbreda Cornelis je helpt bouwen aan een financieel zorgeloze toekomst.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.