Hospitalisatie

Jouw bondgenoot in hospitalisatie: verzekerd in gezondheid

Een hoogwaardige hospitalisatieverzekering is meer dan een overeenkomst, het is een betrouwbare bondgenoot die financiële lasten verlicht en de focus legt op wat echt belangrijk is, jouw welzijn. Of het nu gaat om uitgaven voor een dagbehandeling, een ziekenhuisopname of een operatie, onze polis biedt de steun die je nodig hebt. Zo kan je voluit leven, wetende dat onverwachte medische kosten gedekt zijn.

JOSEF13750

Uitgebreide dekking voor zowel reguliere als spoedeisende gezondheidszorg

Verzekeringsplan afgestemd op jouw behoeften

Snelle en eenvoudige afhandeling van claims

Extra voordelen in vergelijking met een verzekering bij een mutualiteit

De extra voordelen van onze samenwerking

Vanbreda Cornelis is de betrouwbare bondgenoot tijdens je gezondheidsuitdagingen. Ons toegewijde team zorgt voor een uitstekende klantenservice. Bovendien maakt onze diepgaande kennis van de gezondheidssector ons tot de ideale partner voor je hospitalisatieverzekering.

Onze ster­ke punten

Uit­ge­brei­de dek­king aan­ge­past aan je spe­ci­fie­ke situatie

Elke persoonlijke gezondheidssituatie is uniek. Daarom kiezen we voor een flexibele benadering zodat je een polis krijgt die aansluit bij je behoeften en die van je familie.

Per­soon­lij­ke bege­lei­ding dicht bij huis

Ons team staat altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen. Bij ons ben je geen nummer, we kennen je en begrijpen je situatie. Vooral in moeilijke tijden is persoonlijk contact van groot belang. Kom langs bij een vertrouwde medewerker in ons lokaal kantoor.

Samen bou­wen aan een bete­re toekomst

Wij bouwen sterke relaties uit met onze klanten. We bieden niet enkel bescherming op korte termijn, maar investeren in lange termijn relaties en het welzijn van jou en je gezin.

Snel­le en een­vou­di­ge afhan­de­ling van claims

Gezondheidsproblemen zijn al stressvol genoeg zonder de extra last van hoge kosten. We staan voor je klaar om je zo snel en efficiënt mogelijk te helpen, zodat jij je kan richten op je herstel.

Voor­de­li­ge­re hos­pi­ta­li­sa­tie­ver­ze­ke­ring dan bij een mutualiteit

Geniet van ruimere voordelen dan bij traditionele mutualiteitsverzekeringen. Denk hierbij aan gunstige premies, een tegemoetkoming voor verblijf in een éénpersoonskamer en een uitgebreidere dekking.

Slimmer kiezen, beter beschermd

Ziekenfondsen bieden soms verleidelijke premies, maar ze dekken vaak niet alles, worden duurder naarmate je ouder wordt en vragen je vaak om extra te betalen als je een éénpersoonskamer in een ziekenhuis wilt. Dat probleem heb je niet als je voor Vanbreda Cornelis kiest.

Je geniet van de vele voordelen van ons uitgebreide netwerk van verzekeraars, van concurrerende premies tot uitgebreide dekkingsopties die volledig zijn afgestemd op je persoonlijke situatie en levensstijl.

Onze oplos­sin­gen

Hos­pi­ta­li­sa­tie­ver­ze­ke­ring

Sluit een hospitalisatieverzekering af die meer biedt dan alleen dekking voor ziekenhuisopname en medische kosten. Bespreek met je adviseur wat je belangrijk vindt en ontvang een aangepaste polis die voldoet aan de behoeften van jou en je gezin.

Groeps­ver­ze­ke­ring

Heb je een groepsverzekering via je huidige werkgever? Wat gebeurt er als je je baan verliest, met pensioen gaat of van werkgever verandert? Wettelijk gezien mag je de hospitalisatieverzekering die je werkgever heeft afgesloten individueel voortzetten. Helaas wordt je premie dan vaak hoger.

Bij ons hoef je je daar geen zorgen over te maken. Bespreek met een expert wat de mogelijkheden zijn en geniet bovendien van extra dekkingen bij de verzekering van je werkgever.

CTA Image

Ver­ze­ker je gezond­heid vandaag

Geniet van het leven, Vanbreda Cornelis is er voor je als het even tegenzit.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.